Brugsbetingelser

Besøg på resmedmaribo.dk er som udgangspunkt anonyme. Dog registrerer vi IP-adresser. De af vores websites som benytter en registreringsformular, hvor personlige data indgår (såsom navn, adresse, e-mail og telefonnummer), indsamles og  registreres. ResMed Maribo håndterer og sikrer disse data som gældende for Persondataloven.  

Ved forhandleraftaler eller andre forretningsmæssige forhold, hvor der eksisterer en allerede indgået aftale, danner et sådan dokument præcedens. 

Enhver form for kommunikation eller materiale, som sendes til eller fra hjemmesiden via e-mail eller andet, herunder fx vores formularer, behandles som ikke-konfidentielt og ikke-privatejet. Det betyder at dette materiale må og kan anvendes af ResMed Gruppen. ResMed Gruppen forbeholder sig ligeledes ret til at samle og bruge materiale som fremgår af enhver kommunikation, og som uanset årsag sendes til denne hjemmeside, for eksempel udvikling, forarbejdning eller markedsføring af produkter.

I tilfælde hvor personlige data indhentes i forbindelse med en online transaktion fx et køb, gives ResMed Gruppen tilladelse til rimelig brug af denne information. 

ResMed Maribos Privatlivspolitik er ikke gældende for websites, som ikke er administreret af ResMed Gruppen. Dette gælder fx links til tredjeparts websites. 

Teknologier er i hastig udvikling og denne Privatlivspolitik kan blive revideret. Det vil altid være den nyeste version, som ligger her, og vi opfordrer til at den gennemlæses regelmæssigt. 

Juridiske aspekter

ResMed Maribo har udbudt dette website som en generel informationsservice. ResMed Maribo tager ikke ansvar for fejl, mangler, misfortolkninger eller misforståelser som må opstå på baggrund af indholdet på resmedmaribo.dk

Enhver medicinsk information er givet som en generel oplysning. Den er ikke baseret på lægelige og sundhedsfaglige råd og udtalelser.

Produktinformation er også udbudt som generel information og kan ikke udgøre det for brugermanualer eller anden dokumentation. Produktinformation er ikke baseret på lægelige og sundhedsfaglige råd og udtalelser.

Alle ResMed produkter på dette website overholder gældende danske og europæiske regler for Medical Device Directive (93/42/EEC) og bærer CE- mærket. Produkter uden CE-mærket må ikke sælges i Europa.

Produktspecifikationer kan ændres uden varsel.

ResMed Maribo supporterer ikke eksterne websites, som linker til denne side.

Al indhold på resmedmaribo.dk er beskyttet af ophavsret og tilhører eller er licenseret af ResMed Gruppen.

Alle rettigheder er forbeholdt ResMed Gruppen og al uautoriseret brug af indhold er ulovligt. Dette gælder også brug af logoer, billedmateriale, tekst m.m.  

Ved at klikke og downloade materiale fra vores website tilkendegiver du, at du er køber, forretningspartner eller sundhedsfaglig person som søger information om produktet med det formål at indhente viden om dets anvendelse i forbindelse med brug.

Al brug af downloadet og andet materiale som benyttes til videresalg eller lignende er ikke lovligt. (dette gælder ikke for partnere som har andre aftaler med ResMed Maribo). 

Ejerskaber: Se http://www.resmed.com/uk/en/consumer/legal-and-ip/intellectual-property.html

Kurser

Butik

Kontakt